Poker i Mødregruppen!

Monday, September 5, 2011

Ferien er slut, det siler ned og græsset er blevet for langt for den flyvende græsslåmaskine…. KLASSISK ikk :-) men men men hold kæft hvor var det vigtig at komme godt fra start, i gang igen inden jeg fik overtalt mig selv til at være forevigt feriebarn :-)

Aftens game var cash hos en personlig helt af mine, og det syn der mødte mig da jeg frisk og frejdigt trådte ind af døren var gav extra sjove tanker og ikke mindst en større analyse som jeg vender tilbage til.

Det var selvfølgelig en god imødekommende atmosfære, smukke omgivelser og prikken over I`et var selvfølgelig da jeg fik KONGESTOLEN med lammeskin og brede armlæn så jeg var BARE klar :-)

Som altid skal man lige mærke tempoet og de nye spillere skal lige lures af inden man rigtig begynder at røre på sig men NOPE, det fik jeg slet ikke tid til i aftens game. Jeg fik fine kort som SKAL spilles til trods for at det selvfølgelig var mod de eneste 2 jeg faktisk kendte ganske godt. Og JEPS jeg var sgu bagefter fra starten. Der var usandsynligt flotte kort ude og KK havde vist fået dagens spotlight af kortgudinden denne aften. RELOAD please ………….

Det meste af dagen havde jeg psyket mig selv op til at VILLE gå derfra med plus. Jeg havde brug for at komme godt igang, brug for at mærke mit pokerspil efter så lang tids ferie. Selvtilliden havde brug for et løft :-)

Flere reloaded, og jeps jeg måtte i tasken flere gange selv. Men jeg var ikke misfornøjet. Havde ikke spillet skævt eller taget unødvendige chancer, bare været uheldig og dårlig timing.

MEEEEEN nu er jeg jo ikke den lette trunte der bare lægger sig og beder om at blive kneppet ….NOPE jeg tager kontrollen tilbage og justere mit spil og ikke mindst timingen finjusteres. Jeg grinder tilbage og ender på fint plus :-.) WEEEEEEEEE………..SÅDAN så er vi igang og følelsen af at jeg faktisk er ganske fornuftigt inde pokermæssigt bliver smukt bekræftet.

Når man sidder i kongestolen for bordenden havde jeg dejligt fint overblik over aftens spillere og deres spil og jeg sad faktisk ligeover for aftens vært og helt. Hans spil var sjovt…øhhhh forkert ord….hans spil var sgu FUCKED op og HELT ved siden af hans normale gode, utilregenlige, smukt timet og beundringsværdige følelse af modspillere og deres spil.

Alle kan have en off dag eller aftner hvor ens spil bare IKKE funker og sådan en dag havde han i aftens spil. Eller måske havde han bare ammehjerne :-) Og det bringer mig fint hen til dagens blog titel. HØR her…. så sjovt…… Kommer ind, top tunet hjem i en af landets rigeste kommuner, store biler pryder vejene, udsigten med søer og højtuddannet titler på cv`et …jooooo man ved hvor man er når 3 af aftens spillere sidder med hver deres lille nyeste afkom på armen som selvfølgelig har Ralph Lauren bodystocking på i den mode rigtig farve RØD. Konerne er ude og danse moderne og mændene er overladt til bleskift og babyalarmer.

Jeg siger det her med den største kærlighed og varme i mit hjerte. For lige netop den tanke at selvom de dejlige mænd har babyvagten og SKAL op klokken lort så hindre det dem ikke i af få drejet weekendens højdepunkt (lørdag) til at stå i DERES tegn. Baby eller ej. Her kan mange kvinder virkelig lære noget. Og det er jo ikke kun når talen er på vores alle sammens fantastiske minitrolde, men også når det handler om livets andre mindre fest fyrværkeriske gøremål og især indenfor pokeren er det også bonusser at hente ved at have sådan et mindset.

Hvis vi kvinder istedet for at se alle de ting, som vi ikke kan, grundet omstændighederne, kortene, positionen eller måske simpelt selvtilliden, bare tænker som de smukke rige mænd her……. HEY jubiiii friaften…MIN AFTEN….POKER JUBIIIIIIIII. De lod sig ikke fastlåse i hjemmet, eller brugte en aften i bedste tv helvede fyldt med svenske krimier og lod sig slet slet ikke slå ud af at trolden BEDST sover i sin egen seng, eller indedøre :-) De så mulighederne og tog det de havde og fik det til at være FOR dem frem for MOD dem.

Vi kvinder skal IKKE ofre os selv eller vores små lykkelige åndehuller bare fordi vi er kvinder. Vi skal sgu da bare huske at tænke mindre og mere egoistisk på den fede måde vel at mærke, og gøre det vi er gode til. Vi har jo netop så mange overdrevet fede elementer i os, at vi kan nå fantastiske højder hvis vi gav os selv lov til at bryde ud af de stereotypiske forbilleder der luller os i søvn. Også i pokeren.

Indefor pokeren ser jeg ikke super mange mødre som spiller poker …..hvorfor mon ?

Mænd bliver ikke bedt om at give afkald på deres lidenskaber om det så er den faste golfdag med drengene, fodbolden 2 gange om ugen, eller pokeren om aften, live såvel som online. Min pokerverden er omringet af mænd, dejlige skønne søde mænd som også er fædre faktisk. Jeg tror sådan set heller ikke mænd beder deres kvinder om at “ofre” deres hobbyer eller lidenskaber…men det gør kvinder jo! Når man er blevet mor, så må ALT andet træde til side og have mindre betydning/værdi, synes at være kvinders attitude. Hvorfor?

Mine pokerdrenge/mænd er alle uden undtagelse knald gode fædre selvom de spiller meget poker såååå vi kvinder bliver vel ligeledes ikke dårligere mødre bare fordi vi spiller poker meget eller hvad man nu elsker at lave?

Nanna…hende der den lille spinkle dame, min backgammon heltinde, nævnte faktisk at hun ikke havde spillet så meget det sidste år da hun jo havde en lille dreng og alt det !!!!!! HVORFOR ?

Kære kvinder, jer der spiller mere eller mindre, seriøst eller hyggebasis… PLEASE stop med at leve jeres liv efter hvad man burde eller hvad nogen har gjort før jer bare fordi…..Kan de rige smukke mænd navigere kreativt med nutidens ændringer SÅ er der måske flere roller der kan justeres og rettes ind efter ønsker og behov……..HUSK på aftens fædregruppe og bliv inspireret, det blev jeg dejligt midt i dyre babyalarmer og dikke dikke :-)

Og til dig Prettyboy…….Tak for fint arrangment og jeg VED du rejser dig fra det træ du væltede :-)

Vi ses derude og jeg glæder mig allerede :-)

 

 

Leave a Reply