Den nye kælder

Monday, October 3, 2011

Top line up med nogle af de bedste semi proffer i private pokerklubber-regi var mødt op til The Cellars debut turnering..

Alle var gearet op til den nye kælder. ALLE pladser var totalt udsolgte og folk stod håbefulde på ventelisten i tilfælde af afbud :-) Sorte gulve, perfekt bord belysning, lir på væggene og store flotte hjemme tømret borde, eneste minus hvis man absolut SKAL sige noget var stolene…de er stadig røvdårlige at sidde på!

Det er en million sidebets og lir så luften er tyk af forventinger om extra bonusser der giver lumske smil og lynende øjne hist og her :-)

Jeg sidder på dejligt bord og skønne kendte ansigter men jeg er sgu ikke helt gearet op til top poker idag kan jeg mærke. Efter DM kvallen har jeg bare DM i hovedet og alt det som følge med der og rebuy er heller ikke lige min favorit force. Jeg får en fin start men bliver utålmodig og føler tempoet er dræbende. Jeg er rastløs, rejser mig meget op og kan ikke helt finde roen ved bordet. Jeg er dog i super godt humør og bare glad for at se rigtig mange af menneskerne som jeg ikke har set siden før sommerferien :-)

Jeg studerer den nye kælder, og bliver ramt af en ydmyghed over tanken at der fandme er mange små helte der knokler for at sådan en som mig og mange af de andre har steder at spille relativ frivilligt og uden den store profit. Der er blevet arbejdet i døgndrift for at få stedet klar til OS. Manglende nattesøvn, sved og på bekostning af familien knokler de her små trolde i det skjulte for at gøre det godt for OS. Jeg føler mig heldig og priviligeret over den manglende egoisme der eksistere og som kan virke ganske usynlig og ikke værdsat ind imellem…. Kæmpe små trolde …TAK for at i arbejder SÅ hårdt for at gøre det nemt og bekvemt for MIG at spille poker :-)

Aften var jo top tunet med, efter min menning mange vildt gode spillere….hvad der også var TOP linet up af var de vildeste ludoer…… I pausen stod de jo nærmest i kø for at få lov at smide penge lapperne til midten for højeste kort og aften max rebuy stod en enkelt herre for med 22 af slagsen ialt…SYRET :-)

Jeg bustede ud da min tålmodighed havde nået bristepunktet og faktisk ikke gad sidde og blive mere øm i røven :-)

Jeg er stadig godt høj af DM kvallen så mit poker indtil da bliver nok en anelse tvivlsom :-)

Det vil være LIVE updates fra DM 2011 her på bloggen. Der er lavet en ny side der netop hedder DM 2011 og lige der kan DU følge MIT dm…. Spændende ikk :-)

Lige nu arbejdes der på højtryk på at der i pauserne vil være livefeed og interview med mig WEEEEEEEEE I just LOOOOVE IT BABY :-)

Et nyt eventyr venter forude så stay tuned og følg med :-)

Vi ses derude og HUSK at intet kommer af at sidde på sin flade røv :-)

 

 

Leave a Reply