Poker for Afrika!

Tuesday, November 15, 2011

Ingen danskere gik dybt i søndagens sunday million på Stars, men mange forsøgte. Vi var over 7000 spillere fra start og ja min søndag blev desværre ikke SÅ sent igen som jeg havde ønsket eller regnet med. Jeg bustede omkring 1200 tilbage. Jeg har tænkt på hånden og jeg tror ikke jeg ville have spillet den anderledes. Jeg havde den bedste hånd da skillingerne røg til midten og bliver slået at en der får flush på turn. Hans kald er også ganske fint % mæssigt så ingen ødelagte skræme eller keyboard der skal erstattes i mit lille hjem.

Jeg kan bestemt ikke klage over de hænder jeg meget fint løbende fik. Esser, Konger, Damer og rigtig mange gange AK både suited og off. Så ingen perioder med kortdødhed i min Sunday.

Hele Sunday Million, for mig. havde været ganske stabil og solidt. Jeg havde bygget min stack fint og flot op med minimale risikofyldte chancer. En enkelt hånd halverede min stacksize 30 min før min exit. Og igen ville jeg heller ikke havde spillet den hånd anderledes. I poker handler det jo blot om at lave min fejl og tage kontrolleret chancer og JA så selv der kan man buste ud og blive suget for vildt men det ER jo pokeren på godt og ondt jeg elsker :-)

Søndagen var også dagen hvor hele projektet Poker For Rwanda slúttede…og det blev gjort med stil må man sige :-)

273.752 kroner samlede de danske pokerspiller ind i løbet af ugen til Rwanda. Hvem er det lige der sige at pokerspillere KUN er selvcentrerede-navle-spillende ludomaner der ikke kan se ud over deres egen næsetip? I dont know, men det er Poker For Rwanda da et glimmerende bevis for er løgn :-)

Synes faktisk det er et smadder godt initiativ og måske man kunne komme på flere af den slags…..Der er jo mange folk der kunne have brug for en hjælpende hånd her i dk ……. :-)

Jeg har ellers ikke fået spillet SÅ meget poker de sidste par uger. Har været en hel del ude og undervise faktisk og det er nu altid skide sjovt og ikke mindst dejlig bekræftende når folk lytter og ser logikken i det man prøver at forklare eller vise dem.  Uanset om det er en personaleforening der bare skal have lidt lir inden Mortens Aften Anden bliver serveret eller om det er golf klubben inden årets julefrokost skal skydes igang, så er det hammerende sjovt og også her får jeg mange dejlige indtryk både af spillet og dens spillere for aften. Det i sig selv er nok bonus for mig, men prikken over I`et er sgu da når de næsten står i kø for at give MIG deres præmier DE velfortjent har vundet EFTER dagens lektion…SÅ ved jeg at jeg har gjort noget godt og det er UDEN kavalergang…eller i hvert fald ikke ALT for meget og UDEN Morgan selvfølgelig :-) Så nogle af mine julegaver til familien består i denne omgang af lækre vinkaraffel sæt, Global knivsæt og nye fine golfbolde :-)

Til de her arrangementer er der jo selvfølgelig ALTID ham her der kan det, Ham der KENDER spillet og lader ALLE vide at HAN KAN spille poker :-) Og selvfølgelig var han en af de første ude….dog ikke UDEN at komme med KÆMPE lang jammersang om HVAD FANDEN HAN DOG HAVDE TÆNKT PÅ…han der slog ham ud…. (han glemte jo lige den vigtigste regel over for mindre spillende pokerfolk at ….de kalder med ofte med ALT og at nye er svære at spille mod PUNKTUM ) Ham der slog ham ud endte med at vinde deres turnering :-) WELL played siger jeg bare :-)

Jeg har rigtig mange arrangementer indtil jul hvor jeg ikke selv skal spille som sådan, mest undervisning men i weekenden skal jeg op nord på og spille til endnu et hjemme arrangement med lidt sjusser og lækkerier til ganen…Det ser jeg frem til. Når man som mig ikke har rigtige kolleger så kommer man jo DESVÆRRE heller ikke til mange julefrokoster….så jeg tager ALT hvad der bydes af slagens i juletiden….Loooove it :-)

Indtil næste gang i kigger forbi så håber jeg i alle har en forrygende uge og at I husker at give videre det i får gratis…for det kommer mange gange tilbage…KARMA :-)

 

Leave a Reply